Wortelsoep met Boursin fijne kruiden



Was steeds al de groenten.
De groenten mogen grof gesneden, daar deze soep wordt gemixt.
Snijd de uien, fruit deze in de eetlepel boter, niet bruin.
Voeg de grof gesneden wortelen toe, laat even stoven.
Voeg de grof gesneden knolselder toe
Voeg de courgette, of aardappelen toe.
Voeg de bouillon bij, overgiet met 1 liter water, men kan altijd toevoegen.
Laat 15 - 20 minuten koken, mix de soep en breng op smaak met peper en zout.
Voeg de boursin fijne kruiden toe, doe dit met beetjes, kan sterk smaken. Mix telkens je de kaas toevoegd.

Recept ©denhutsepot.

Ingredienten:

2 dikke uien
500 gr wortelen
2 sneden knolselder
2 aardappelen, kan vervangen worden door 1 middelgrootte geschilde courgettes
courgettes bevatten minder caloriŽn
1 eetlepel boter
1 pakje boursin fijne kruiden
1/2 blokjes vleesbouillon
peterselie voor versiering
1 liter water
De hoeveelheden kan je aanpassen voor een grotere ketel soep

 
Start  |   Recepten  |   Zoeken  |   Favorieten
Bezoek ook mijn PSP site
© 2005 - 2010 Denhutsepot.be