Witloofsoep met kruidenkaas



Was steeds je groenten.
Bij de witloof verwijder het bittere harde deel.
Indien gewenst kook de witloof 10 minuten voor, laat deze uitlekken.
Snijd de groenten fijn.
Fruit (stoof) de porei, knolselder even in de boter.
Voeg de aardappelen of courgette en witloof toe.
Laat 15-20 minuten koken, ongeveer 1 liter water, daar starten we mee.
Water kan je steeds toevoegen, nooit minderen !
Mix de soep, indien nodig breng op smaak met peper en zout, bouillonblokje.
Voeg de kruidenkaas, half doosje, dit naar smaak.

Recept İdenhutsepot.

Ingredienten:

1 eetlepel boter
1 blokje vleesbouillon en / of groenten bouillion
3 middelgrote aardappelen / of courgette
1 eetlepel boter
1 kg witloof
100 gr knolselder
1 steel porei, ongeveer 150 gr
1 doosje kruidenkaas

 
Start  |   Recepten  |   Zoeken  |   Favorieten
Bezoek ook mijn PSP site
© 2005 - 2010 Denhutsepot.be