Witloofsoep met Boursin cuisine



Was steeds je groenten.
Snijd de groenten fijn.
Bij de witloof verwijder het bittere harde deel, voorkoken indien gewenst.
Fruit (stoof) de porei, knolselder even in de boter.
Voeg de courgette en witloof toe.
Laat 15-20 minuten koken, ongeveer 1 liter water, daar starten we mee.
Water kan je steeds toevoegen, nooit minderen !
Mix de soep, indien nodig breng op smaak met peper en zout.
Voeg de boursin cuisine toe dit naar smaak, mix nog even.

Recept İdenhutsepot.

Ingredienten:

1 eetlepel boter
1 blokje vleesbouillon en/of groenten bouillion
1 middelgrote geschilde courgette
1 eetlepel boter
1 kg witloof
100 gr knolselder
1 steel porei, ongeveer 150 gr
1 doosje boursin cuisine naar smaak

 
Start  |   Recepten  |   Zoeken  |   Favorieten
Bezoek ook mijn PSP site
© 2005 - 2010 Denhutsepot.be