Witloofsoep



Was steeds je groenten.
Snij de witloof, venkel en courgette fijn.
Stoof ze in een beetje boter, voeg er 1 liter water bij.
Voeg er de bouillonblokjes bij.
Laat 20 minuten zachtjes koken.
Voeg de aspergesaus toe, dit doe je naar smaak.
Mix de soep en voeg de room toe, ook naar smaak, of eventueel weglaten.
Kruiden naar smaak.
Bestooi met peterselie, indien gewenst.

Recept İdenhutsepot.

Ingredienten:

1 kg witloof
1 kleine geschilde courgette voor de binding
2 middelgrote uitjes
1 kleine venkel
2 eetlepels room
2 blokjes vleesbouillon
1-2 zakjes asperge saus, ik nam AH
peper/ zout naar smaak

 
Start  |   Recepten  |   Zoeken  |   Favorieten
Bezoek ook mijn PSP site
© 2005 - 2010 Denhutsepot.be