Pompoensoep



Schil de pompoen (butternut), ontdoe van de pitten indien nodig.
Schil de wortelen, ui, aardappel.
Snijd de groenten in grove stukken.
Verwarm de boter, fruit de ui en wortelen 5 min.
Voeg er de aardappel en pompoen aantoe.
Voeg een blokje vleesbouillon en groentenbouillon toe.
Voeg een 1 liter water toe.
Is de soep na het mixen te dik, water toevoegen.
Laat 20 minuten op een zacht vuur koken.
Mix de soep fijn, voeg de kruidenkaas toe, mix nog even.
Je hebt nu een mooi romige pompoensoep
Serveer met stokbrood.

Recept İdenhutsepot Irene.

Ingredienten:

1 middelgrote pompoen of een halve butternut
1 middelgrootte ui
2 middelgrote wortelen
2 middelgrote aardappel
1 eetlepel vetstof (becel)
1 blokje vleesbouillon
1 blokje groentenbouillon
1 doosje kruidenkaas

 
Start  |   Recepten  |   Zoeken  |   Favorieten
Bezoek ook mijn PSP site
© 2005 - 2010 Denhutsepot.be