Pompoensoep met asperges 1



Schil de pompoen, ontdoe van de pitten.
Snijd de pompoen in grove stukken.
De ui in grove stukken.
Verwarm de boter, fruit de ui en de pompoen 10 min.
Voeg de blokjes, of blokje kippenbouillon toe.
Snijd de asperges in stukjes, voeg toe, ook het vocht.
Voeg water toe niet teveel, je kan altijd toevoegen tijdens het mixen.
Laat 10 minuten op een zacht vuur koken.
Mix de soep, je hebt nu een mooi romige pompoensoep.
Wil je meer smaak voeg de aspergesaus toe, en mix.
Afkruiden met peper en zout.
Versier met wat peterselie.

Recept İdenhutsepot

Ingredienten:

1 middelgrote pompoen of een halve butternut.
1 middelgrootte ui
1 eetlepel vetstof (becel)
1 potje asperges Aldi
1 zakje asperge saus AH.
1-2 blokje kippenbouillon
peper en zout



Pompoensoep met asperges 2



1 middelgrote pompoen of een halve butternut.
2 middelgrootte ui
1 eetlepel vetstof (becel)
1 potje asperges naar keuze
1 middelgrote courgette, geschild
1 blokje vleesbouillon
peper,zout, tijm

Kookwijze zoals bij recept 1, maar voeg hier de asperges als laatste toe, net voor het mixen.

 
Start  |   Recepten  |   Zoeken  |   Favorieten
Bezoek ook mijn PSP site
© 2005 - 2010 Denhutsepot.be