Knolselder witloofsoep



Was steeds je groenten.
Snijd de groenten in grove stukken.
Bij de witloof verwijder het bittere harde deel.
Voorkoken indien gewenst.
Fruit (stoof) de porei, knolselder, venkel, look even in de boter.
Voeg de aardappelen en witloof toe.
Laat 15-20 minuten koken, ongeveer 1 liter water, daar starten we mee.
Water kan je steeds toevoegen, nooit minderen !
Mix de soep, indien nodig breng op smaak met peper en zout, bouillon.

Recept ©denhutsepot.

Ingredienten:

2 eetlepel boter
1 blokje vleesbouillon en/of groenten bouillion
3 middelgrote aardappelen of 1 geschilde courgette
1 kg witloof
¼ knolselder
½ venkel knol
1 steel porei, ongeveer 150 gr
1 teentje look

 
Start  |   Recepten  |   Zoeken  |   Favorieten
Bezoek ook mijn PSP site
© 2005 - 2010 Denhutsepot.be