Kervelsoep



Snijd de ui, stoof deze even aan in een eetlepel boter.
Voeg na 5 minuten de fijn gesneden groenten toe.
Voeg er de groenten bouillion aantoe.
Overgiet met 1 liter water, mag ook meer water zijn.
Laat 20 minuten op een zacht vuurtje koken.
Intussen de kervel fijn malen.
Mix de soep, indien nodig breng op smaak met peper en zout.
Voeg eventueel wat water toe.
Voeg nu ook de gemalen kervel toe, laat nog even doorkoken.
De smaak van kervel kan men verzachten door wat melk of room toe te voegen.

Recept İdenhutsepot Irene.

Ingredienten:

1 ui
1 eetlepel boter
1 kleine porei stengel
3 steeltjes bleek selder, of een snede knolselder
1 kleine courgette, kan vervanden worden door een aardappel, is ons bindmiddel
1 blokje vleesbouillon en/of groenten bouillion
250 gr kervel, of een doosje diepvries kervel
peper, zout

 
Start  |   Recepten  |   Zoeken  |   Favorieten
Bezoek ook mijn PSP site
© 2005 - 2010 Denhutsepot.be