Vegetarische pasta 3



Was steeds je groenten.
Snij de groenten in kleine partjes.
Kook de pasta in zeer ruim gezouten water, zoals op de verpakking aangegeven.
Stoof de lente uitjes en champignons in een de olijfolie, of een beetje boter.
Doe er de fijn geperste knoflook bij, alsook de fijn gesneden tomaten.
Laat nog 5 minuten doorstoven.
Kruiden naar smaak.
Voor meer saus, voeg wat water toe, eventueel indikken.
Serveer met de gemalen kaas en stokbrood.

Recept İdenhutsepotirene

Ingredienten:

250 gr pasta
5 lente uitjes
5 kleine tomaten
500 gr champignons
wat olijfolie/boter
1-2 teentjes knoflook
geraspte kaas
1 stokbroodje
peper, zout, dille, oregano, eventueel een blokje groentenbouillion

 
Start  |   Recepten  |   Zoeken  |   Favorieten
Bezoek ook mijn PSP site
© 2005 - 2010 Denhutsepot.be