Maak de saus door de gehakte ui in boter te stoven.
Giet er als de uien glazig zijn de bouillon en wodka bij.
Laat 2 minuten koken en giet er de room bij.
Laat inkoken tot de saus licht bind.
Doe er nu de gehakte bieslook bij en houd de saus warm.
Kook de pasta "al dente" in licht gezouten water met een lepel olijfolie.
Snij de prei stengel fijn en kook beetgaar in licht gezouten water.
Roer de saus en pasta door elkaar en verdeel over warme diepe borden.
Verdeel er de prei bij en doe op elk bord een lepel zalmkaviaar.
Versier met takjes verse tuinkruiden.

Ingredienten:

250 gr pasta, groene tagliatelli (andere soorten kunnenok)
4 eetlepels zalmkaviaar
1 eetlepel gehakte sjalot
1 preiwit
100 gr boter
2 dl gevogeltebouillon
10 dl wodka
2 dl room
1 eetlepel gehakte bieslook
peper en zout
verse tuinkruiden

 
Start  |   Recepten  |   Zoeken  |   Favorieten
Bezoek ook mijn PSP site
© 2005 - 2010 Denhutsepot.be