Kook de tagliatelle.
Snij de mozzarella in 8 plakjes.
Besmeer de kalfslapjes met mosterd en tomatenconcentraat.
Beleg ze met de mozzarella en plooi ze dicht, sluit met houten prikkers.
Bak het vlees aan beide zijden bruin in de olijfolie.
Zet het vuur laag, zodat de kaas langzaam kan smelten.
Breng het tomatenvlees aan de kook en laat 10 minuten sudderen.
Serveer de kalfslapjes met de tomatensaus en tagliatelli.

Ingredienten:

400 gr groene tagliatelle
400 gr mozzarella
8 dun gesneden kalfslapjes
4 koffielepels tomatenconcentraat
350 gr tomatenvlees
4 koffielepels mosterd
2 eetlepels olijfolie
peper en zout

 
Start  |   Recepten  |   Zoeken  |   Favorieten
Bezoek ook mijn PSP site
© 2005 - 2010 Denhutsepot.be