Fruit het fijngesneden uitje in wat boter.
Zet een ketel "au-bain-marie" meng daarin de mascarpone met de rest van de boter.
Roer tot een vloeibare room.
Breng water aan de kook, licht gezouten, en doe er de erwten in, na 5 minuten de tagliatelle.
Laat de pasta-erwten uitlekken.
Giet nu alles in een warme terrine, strooi er de parmezaan over.
Voeg er het uitje aantoe.
Giet nu de mascarponesaus over de pasta, en meng goed.
Indien nodig op smaak brengen met peper en zout.

Ingredienten:

150 g mascarpone
280 g tagliatelle
70 g boter
300 g erwten (diepvries)
1 fijngesneden uitje
100 gr geraspte parmezaan
peper en zout

 
Start  |   Recepten  |   Zoeken  |   Favorieten
Bezoek ook mijn PSP site
© 2005 - 2010 Denhutsepot.be