Kook de spaghetti in ruim, gezouten water.
Stoof het fijngehakte uitje in de olijfolie.
Meng het tomatenvlees, de suiker en kruiden bij de ui.
Laat de saus 10 minuten zachtjes sudderen.
Voeg er 4 eetlepels mascarpone bij en verwarm even.
Schik de spaghetti in en schotel en overgiet met de saus.
Bestrooi met de parmezaankaas.
Versier de schotel met vers basilicum.

Ingredienten:

400 gr spaghetti
1 ui
350 g tomatenvlees (kan ook uit blik)
40 g gemalen parmezaan
snuifje suiker
1 teentje knoflook
2 eetlepels olijfolie
4 eetlepels mascarpone(kaas)
wat verse basilicum
peper,zout, paprikapoeder

 
Start  |   Recepten  |   Zoeken  |   Favorieten
Bezoek ook mijn PSP site
© 2005 - 2010 Denhutsepot.be