Spagetti provencaals



Verhit de gekozen vetstof in een kookpot, bak de uien in 5 minuten glazig.
Voeg er de fijngesneden tomaten aantoe, kan ongeschild.
Alsook de 2 takjes verse basilicum, look, paprika's, courgette en wotelen.
Eventueel beetje bouillion(blokje).
Laat dit ongeveer 40 minuten stoven, mix de saus zeer fijn.
Intussen bak je het gehakt rul, voeg bij de tomatensaus.
Laat nog 40 minuten stoven.
Je kan als de saus te dik is altijd een vloeistof toevoegen,(water of vloeibare tomatenpuree).
Breng een pan water met zout aan de kook, kook de spagetti volgens de verpakking.
Giet af door een zeef, laat uitlekken.
Serveer de spagetti met de saus, een beetje gemalen kaas.

Ingredienten:

250 gram spagetti
2 eetlepels olijfolie of een vetstof naar keuze
2 uien, grof gesneden
500-700 gehakt
1 kg tomaten
3 paprika's
3 wortelen
1 kleine geschilde courgette
2-3 teentjes knoflook
2 takjes verse basilicum

 
Start  |   Recepten  |   Zoeken  |   Favorieten
Bezoek ook mijn PSP site
© 2005 - 2010 Denhutsepot.be