Spagetti provencaals



Was steeds je groenten.
Verhit 2 eetlepels olijfolie in een stoofpot en bak de uien in 5 minuten glazig.
Voeg er de fijngesneden tomaten aantoe.
Alsook de 2 takjes verse basilicum, look, provencaalse kruiden, eventueel beetje bouillion(blokje).
Laat dit ongeveer 20 minuten stoven, mix de saus.
Intussen bak je het gehakt rul, voeg bij de tomatensaus.
Laat nog 20 minuten stoven.
Breng een pan water met zout aan de kook , kook de spagetti volgens de verpakking.
Giet af door een zeef, laat uitlekken.
Serveer de spagetti met de saus, een beetje gemalen kaas eventueel enkele blaadjes baselicum.

Ingredienten:

250 gram spagetti
2 eetlepels olijfolie
2 uien, gesnipperd
500 gehakt
provencaalse kruiden naar smaak, mag moet niet
6 tomaten
2 teentjes knoflook
2 takjes verse basilicum

 
Start  |   Recepten  |   Zoeken  |   Favorieten
Bezoek ook mijn PSP site
© 2005 - 2010 Denhutsepot.be