Kook de macaroni beetgaar en laat uitlekken.
Snipper de ui fijn en fruit in de helft van de olie.
Voeg het gehakt toe en laat rul bakken.
Voeg er de geperste look bij, tijm, rozemarijn.
Voeg er de gezeefde tomaten bij en laat 15 minuten koken.
Kruiden met peper en zout naar smaak.
Was de aubergine en snij in kleine blokjes.
Verhit de rest van de olie en bak de aubergine aan.
Maak een witte roux met de melk en kruiden.
Roer er de room door.
Schep de helft van de macaroni in een ovenschaal.
Schep er de helft van het vlees en aubergines in.
Herhaal dit nogmaals en schep er de saus over.
Bestrooi met de kaas.
Bak de macaroni schotel in een voorverwarmde oven op 200C, gedurende 30 minuten.

Ingredienten:

300 gr macaroni
1 grote ui
400 gr gehakt
4 eetlepels olie
1 aubergine
2 teentjes knoflook
250 gr gezeefde tomaten
250 cl melk
30 gr boter
30 gr bloem
125 cl room
50 gr gemalen kaas
1 theelepel rozemarijn
1 theelepel tijm
zout, peper, nootmuskaat

 
Start  |   Recepten  |   Zoeken  |   Favorieten
Bezoek ook mijn PSP site
© 2005 - 2010 Denhutsepot.be