Kook de pasta beetgaar en laat uitlekken.
Voeg de groenten allemaal samen in een ketel en roerbak ze gaar in de olie.
Breng op smaak met peper en zout.
Voeg er de gescheurde baselicumblaadjes aantoe.
Klop de eitjes los met de geraspte parmezaan.
Voeg de pasta bij de groenten.
Giet nu de losgeklopte eieren over de pasta en groenten.
Meng voorzichtig.

Ingredienten:

400 gr pasta
200 gr broccoli roosjes
2 in blokjes gesneden courgettes
1 in ringen gesneden preistengel
1 in blokjes gesneden worten
1 in stukjes gesneden rode paprika
3 eieren
50 gr parmezaanse kaas
verse baselicum naar smaak
peper en zout
een scheutje olijfolie

 
Start  |   Recepten  |   Zoeken  |   Favorieten
Bezoek ook mijn PSP site
© 2005 - 2010 Denhutsepot.be