Kook de macaroni, beide in een apart keteltje.
Laat goed uitlekken en doe er een klontje boter onder.
Spinazie verwarmen, voeg er de kaas, 3/4 van de baselicum, en de knoflook bij.
Laat al roerende de kaas smelten, laat niet meer koken.
Voeg er nu de room bij.
Breng op smaak met peper, zout.
Schik in een schaal en versier met de walnoten en rest baselicum.<

Ingredienten:

200 gr gele lintmacaroni
200 gr groene lintmacaroni
1 pakje diepvries spinazie 600 gr
100 gr gepelde, grofgemalen walnoten
350 gr Mascarpone met gorgonzola (magor)
250 cl room
1 teentje geplette knoflook
1 eetlepel boter
1 koffielepel baselicum
peper en zout

 
Start  |   Recepten  |   Zoeken  |   Favorieten
Bezoek ook mijn PSP site
© 2005 - 2010 Denhutsepot.be