Was en snij de groenten.
Snij de groenten zo klein mogelijk.
Stoof de groenten in wat boter.
Bereid een kaassaus met de melk en room.
Alles kruiden naar smaak.
Vul een oven vaste schotel met 1 laagje groente.
Lasagnevellen, kaassaus, laagje groenten, eindigen met kaassaus.
Plaats ongeveer 30 minuten in een voorverwarmde oven op 200.
Bestrooi met de baselicum.
Heerlijk met een stukje stokbrood.

Ingredienten:

1 kleine courgette
1 dunne prei
200 gr groene boontjes
50 gr boter
250 cl melk
Maizena Roux
Doosje room
150 gr gemalen kaas naar keuze
15 voorgekookte lasagna vellen
1 eetlepel fijn gehakte baselicum
nootmuskaat, peper, zout.

 
Start  |   Recepten  |   Zoeken  |   Favorieten
Bezoek ook mijn PSP site
© 2005 - 2010 Denhutsepot.be