Kook de lasagne in zeer ruim gezouten water en laat uitlekken.
Was en snij de spinazie fijn.
Snipper de ui fijn.
Stoof de ui in de olijfolie en voeg de spinazie toe.
Laat nog 5 minuten doorstoven.
Breng op smaak met peper, muskaatnoot en zout en voeg de ricotta toe.
Verdeel de vulling over de lasagnebladen en rol deze op.
Leg de rolletjes in een beboterde ovenschaal en overgiet met het tomatenvlees.
Plaats 10 minuten in een op 200C voorverwarmde oven.
Haal de schaal uit de oven en bedek met de in fijne plakjes gesneden mozzarella.
Bestrooi met oregano en plaats nog 10 minuten in de oven.

Ingredienten:

16 lasagnebladen
1 grote ui
1 kg verse spinazie (400gr diepvries spinazie)
50 gr boter
2 eetlepels olijfolie
250 gr ricotta
400 gr mozzarella
350 gr tomatenvlees (blik)
peper, zout, muskaatnoot en oregano

 
Start  |   Recepten  |   Zoeken  |   Favorieten
Bezoek ook mijn PSP site
© 2005 - 2010 Denhutsepot.be