Stoofpot Soepvlees zonder been



Alle groenten grof gesneden.
Vlees mooi aanbakken, kan in de stoof-sudderketel.
Voeg er de uien bij, laat even aanbakken.
Voeg verder alle groenten toe.
Voeg er de wijn, de tomatenpuree aan toe, eventueel wat vleesbouillion.
Het vlees moet onder het vocht liggen.
Laat een 2/3 uren garen, sudderen in de oven op 150°C.

Recept İdenhutsepot Irene

Ingredienten: Voor 4 personen

1 glas witte-rode wijn
4 stukken spoepvlees zonder been
2 kleine uien
1 preiwit
3 wortelen
2 teentjes look
4 stelen witte voetselder
1-2 paprika, kleur naar keuze
1 brik tomaten puree
peper, zout, tijm, oregano, kardemon zaadjes(zonder de peul) kruiden naar eigen smaak
Opdienen kan met vers gemalen peterselie, blaadjes baselicum
Lekker met aardappelpuree, een stukje brood of pasta

 
Start  |   Recepten  |   Zoeken  |   Favorieten
Bezoek ook mijn PSP site
© 2005 - 2021 Denhutsepot.be