Runderlapjes provencaals

Alle groenten mooi gesneden.
Vlees mooi aanbakken, kan in de stoof/sudderketel.
Voeg er de gember en het blik tomatenblokjes bij.
Voeg vocht toe, zo dat het vlees onder staat.
Laat 1 uur stoven.
Voeg nu alle groenten toe, en laat nog 1 uur stoven.
Hier voeg je ook de kruiden toe.
Het vlees moet onder het vocht liggen.
In de oven of op het vuur 2 uur laten sudderen, de oven op 150°C.
Voor het opdienen bestrooi met verse baselicum.
Recept İindenhutsepot
Ingredienten: Voor 4 personen
4 runderlapjes, ook zenuwstuk genoemd, in nederland sucadelappen
1 blik tomatenblokjes 400/500g met fijne groenten
1 kleine ui
½ groene paprika
½ gele paprika
½ rode paprika, je kan ook alleen rode of groene paprika nemen
3 teentjes knoflook ongepeld
500 gr champignons
Peper, zout, tijm, rozemarijn, pilipili, dille, eventueel een bouillionblokje
Lekker met aardappelpuree, croquetten, stokbrood
|
|