Goulach



Snijd de groenten fijn.
Bak het vlees bruin aan, geeft extra smaak.
Voeg er de kruiden, knoflook, de voorgebakken ui bij.
Overgiet met de tomatenpuree, zorg dat het vlees steeds onder het vocht staat.
Laat 1 uur stoven.
Voeg er de fijn gesneden groenten aantoe.
Laat nog 1 uur rustig stoven.

Recept İindenhutsepot

Ingredienten:

1 kg rundsvlees, indien nodig de grote stukken halveren
3 eetlepels voorgebakken ajuin
1 rode paprika, 1 gele, 1 groene paprika
2-3 kleine wortelen
2-3 teentjes knoflook
150 gr boontjes, dit naar smaak
1 fles of brik tomatenpuree

Kruiden

1 gedroogde peper of pili pili
1/4 koffielepel witte peper
1 koffielepel zout
1/2 koffielepel kummel of karwijzaad, of oregano
1 groot laurierblad
Eventueel een blokje bouillion
Kruiden doe je naar smaak !

 
Start  |   Recepten  |   Zoeken  |   Favorieten
Bezoek ook mijn PSP site
© 2005 - 2021 Denhutsepot.be