Drumstics provencaals

Was alle groenten voor gebruik.
De groenten fijn snijden, grove stukken kan ook dat is naar smaak.
Doe de schep bloem in een zuiver plastiek zakje.
Voeg de drumsticks toe, en schud even goed, zodat ze onder de bloem zitten.
Bak de drumsticks goud bruin.
Overtollig braadvet indien nodig verwijderen.
Voeg er de tomaten puree, de fijn gesneden groenten bij, alsook de look.
Kruiden peper, zout, oregano, thijm, laurier, baselicum.
Laat nu 1 uur lekker doorstoven in de oven op 150°C.
Recept İdenhutsepot
Ingredienten:
12 drumsticks
Loof van bleekselder, of steeltjes naar keuze
1 wit deel van een preistengel
4 wortelen
3 teentjes knoflook, in zijn geheel
1 rode paprika
500 gr champignons
1 grote doos gepelde tomaten blokjes(Elvea)
Eventueel nog 1 klein doosje tomaten puree
Braadvet olijfolie of boter, een schepje bloem.
Kruiden peper, zout, oregano, tijm, laurier, baselicum.
|
|