Champignons en tomaatjes



Verwijder de steeltjes van de champignons.
Indien nodig borstel de teelaarde weg.
Vul de opening met enkele stukjes ham.
Smeer met een koffielepeltje de kruidenkaas op de champignons.
Deze zijn nu klaar.
De tomaatjes, snijd het hoofdje eraf.
Bestrooi de tomaatjes met oregano, baselicum en war peper.
Bak in een voorverwarmde oven op 160°C, gedurende 10-15 minuten.
Mooi als voorgerecht, een hapje.

Recept İdenhutsepot

Ingredienten:

500 gr champignons, 3 per persoon.
Kleine trostomaatjes, 2 per persoon.
1 doosje kruidenkaas, deze was van CarreFour.
Voor de vulling enkele stukjes ham.
Kruiden, peper, baselicum, oregano.

 
Start  |   Recepten  |   Zoeken  |   Favorieten
Bezoek ook mijn PSP site
© 2005 - 2010 Denhutsepot.be