Kruid de kip of kalkoenfilets aan 1 zijde en besmeer met de helft van de mosterd.
Laat de margarine heet worden en bruin de kip of kalkoenfilets aan de gekruide zijde.
Kruid en besmeer ondertussen de andere zijde.
Bruin ook deze zijde.
Laat in het resterende vocht de fijngehakte ui glazig worden.
Schil de appels en snij in dunne plakjes of blokjes.
Leg het vlees in een vuurvaste schotel.
Meng de stukjes appel met de ui en verdeel over het vlees.
Plaats de schotel in een voorverwarmde oven gedurende 20 minuten 220C.
Dien op met aardappelpuree en werk af met fijngehakte peterselie.


Ingredienten:
2 kippen of 2 kalkoenfilets
15 g margarine
1 soeplepel mosterd
50 g fijngesneden ui
2 grote appels
10 g verse peterselie
peper en zout
eventueel wat kerriepoeder

 
Start  |   Recepten  |   Zoeken  |   Favorieten
Bezoek ook mijn PSP site
© 2005 - 2010 Denhutsepot.be