Snijd het vlees in dobbelsteentjes.
Schil de appelen en snijd in blikjes.
Hak de ui fijn.
Pel de tomaten en snijd in ronde schijfjes.
Verwarm de oven op 150C.
Verhit de olie en bak het vlees, uien en appelen licht bruin.
Voeg de kerrie en tomaten toe, breng op smaak en laat 2 minuten sudderen.
Schep alles in een ovenschaal en voeg de rozijnen en bouillon toe.
Plaats 15 minuten in de oven.
Snijd de eieren in schijfjes en schik over de schotel.
Verdeel de chips over de schotel en plaats nog 10 minuten in de oven.


Ingredienten:
600 700 gr kangoeroefilet
1 ui
2 appellen
2 tomaten
1 koffielepel kerrie
50 g rozijnen
10 cl runderbouillon
2 eetlepels olie
2 eetlepels maizena
2 hardgekookte eieren
2 pakjes chips, of friet, vers of diepvries
zout, peper

 
Start  |   Recepten  |   Zoeken  |   Favorieten
Bezoek ook mijn PSP site
© 2005 - 2010 Denhutsepot.be