Bereiding marinade
Hak de kruiden en knoflook fijn.
De citroen wassen en de schil in dunne reepjes snijden.
Het citroensap uitpersen, meng dit alles goed en laat de kipfilet 6-12 uren marineren.
Kruiden met peper en zout.
Bak de kipfilet gedurende 7-10 minuten aan beide kanten.
Bereiding groenten
De groenten in kleine reepjes snijden.
Verhit de olijfolie en bak de groenten aan.
Voeg nu de tomaten en wijn toe.
Met zout en peper op smaak brengen.
Laat gedurende 20 minuten stoven.
Ingredienten:
1 kipfilet per persoon
Voor de marinade
2 teentjes knoflook
2 eetlepels olijfolie
enkele takjes rozemarijn, baselicum en peterselie
halve citroen
peper en zout
Groenten
1 aubergine
1 courgette
1 paparika
1 blikje gepelde tomaten
4 eetlepels olijfolie
2 eetlepels bakpoeder
1/8 liter rode wijn
peper, zout
|
|