Verwarm de oven op 200C.
Spreid het bladerdeeg open en snij hieruit vier rechthoeken 3cm langer dan de worst.
Kruid het bladerdeeg met wat komijnpoeder.
Prik enkele gaatjes in de worsten met behulp van een vork.
Rol het deeg rond de worsten.
Om de rol goed te sluiten: bevochtig de randjes en goed aandrukken.
Leg de worstenbroodjes op een met olie ingesmeerde bakplaat.
Verdun het eigeel met een lepel water en bestrijk hiermee de worstenbroodjes.
Bak gedurende 30 minuten, tot het deeg mooi gerezen en krokant is.
Dien eventueel op met sla en vinaigrette.


Ingredienten:
4 boerenworstjes
2 pakjes bladerdeeg
1 eidooier
2 eetlepels olijflie
2 koffielepels komijnpoeder
Peper en zout

 
Start  |   Recepten  |   Zoeken  |   Favorieten
Bezoek ook mijn PSP site
© 2005 - 2010 Denhutsepot.be