Doe de bloem in een kom, maak er een kuiltje in.
Doe er de gist in.
Roer er nu de lauwe melk, gesmolten boter, en de met wat zout opgeklopte eieren onder.
Maak uit dit beslag kleine bolletjes en laat 30-45 minuten rijzen.
Rol de deeg bolletjes uit op een met bloem bestoven werkblad.
Doe er nu het met kruiden gemengde gehakt in en geef het de vorm van een broodje.
Leg op een ingeboterde bakplaat.
Laat 45-60 minuten bakken.


Ingredienten:
Voor de deeg:
300 gr bloem
3 opgklopte eieren
150 gr gesmolten boter
50 gr gist
150 cl lauwe melk
Een beetje zout

Voor de vulling:
300 gr kalfsgehakt
300 gr varkensgehakt
Peper en zout
Nootmuskaat

 
Start  |   Recepten  |   Zoeken  |   Favorieten
Bezoek ook mijn PSP site
© 2005 - 2010 Denhutsepot.be