Oven voorverwarmen op 200c. Bakplaat invetten.
Doe in een pannetje, 1 dl water, boter en snuifje zout.
Boter laten smelten en aan de kook brengen.
Bloem erdoor roeren, stevig blijven roeren.
Zodra de bol loslaat van de bodem van vuur nemen.
Deeg 3 minuten laten afkoelen tot het deeg lauw is.
Met een houten lepel 1 ei doorroeren.
Blijven roeren tot het ei helemaal door het deeg is opgenomen.
Voeg het 2de ei toe en blijf roeren tot het deeg glanst.
Met behulp van 2 koffielepels bergjes op de bakplaat scheppen ongeveer 20 stuks.
Laat in het midden van de oven 10 minuten gaar en goudgeel bakken.
Voor te vullen soesjes in de helft opensnijden.


Ingredienten:
50 gr boter of margarine
50 gr bloem
2 eieren
Een snuifje zout

 
Start  |   Recepten  |   Zoeken  |   Favorieten
Bezoek ook mijn PSP site
© 2005 - 2010 Denhutsepot.be