Eiwit van de dooier scheiden.
Eiwitten stijf kloppen.
Klop de suiker met de eidooiers tot een glad geheel.
Voeg er de gezeefde bloem bij.
Goed kloppen.
Voeg nu het eiwit toe zo luchtig mogelijk kloppen.
Leg op de bakplaat een stuk ingevet boterhampapier.
Giet daarop het deeg.
Laat de koek bakken, 10 tot 15 minuten in een vrij warme oven.
Als de koek gaar is komt hij goed los van het papier.
Leg een ander stuk boterhampapier open en leg er de koek op.
Smeer zo vlug mogelijk de koek in met confituur.
Rol de koek op en snijd de kanten mooi recht.
Bestrooi met poedersuiker.


Ingredienten:
4 eieren
50 gr suiker
40 gr bloem
Confituur naar smaak

 
Start  |   Recepten  |   Zoeken  |   Favorieten
Bezoek ook mijn PSP site
© 2005 - 2010 Denhutsepot.be