Deeg bakken in springvorm op 175C graden 25 min afkoelen en doorsnijden.
Op de onderste helft van de koek, in een springvorm, de helft van de vulling gieten.
Bedek met de tweede helft van de koek, daarop de rest van de vulling.
4u laten opstijven in koelkast versieren met stukjes fruit.
Tip: als je een ijzer springvorm hebt die roest leg dan eerst plastic folie in de vorm anders smaakt de koek naar ijzer.


Ingredienten:
Deeg
2 eierdooiers
125 g suiker
2 pakjes vanille suiker
4 eetlepels heet water
snuifje zout dit goed mixen
125 g zelfrijzend bloem
2 stijfgeklopte eiwitten
In deze volgorde de deeg bereiden.

Vulling
2 eierdooiers
150 g suiker
sap van 1 citroen
geraspteschil van 1 citroen
Dit luchtig kloppen.
500 g platte kaas bijvoegen.
6 blaadjes gelatine in koud water weken
uitknijpen en bij heet sap doen van,ananas, perzik,of mandarijn
sap bij de kaasvulling gieten
2 stijfgeklopte eiwitten toevoegen
250 ml room stijfkloppen en onderroeren

 
Start  |   Recepten  |   Zoeken  |   Favorieten
Bezoek ook mijn PSP site
© 2005 - 2010 Denhutsepot.be