Maak een beetje melk lauw voor de gist op te lossen.
Van alle ingrediŽnten een deeg kneden.
Het deeg goed kneden en met een doek over, op een warme plaats laten rijzen.
Wanneer het goed gerezen is het deeg nogmaals kneden.
Tafel en deegrol met bloem bestuiven en het deeg uitrollen.
De bakvorm bestuiven met een beetje bloem.
De rand van de bakvorm afrollen.
Prik hier er wat gaatjes in met een vork.
Laat nog even rijzen voor het vullen.

Ingredienten:

250 gr bloem
15 gr gist
20 gr boter
20 gr suiker
1 dl melk
Een snuifje zout

of...

250 gr bloem
30 gr suiker
15 gr gist
3/4 dl lauwe melk
30 gr suiker
Een half ei

of...

250 gr bloem
15 gr gist
1/2 dl melk
1 ei
75 gr boter
25 gr witte basterdsuiker
Een snuifje zout

 
Start  |   Recepten  |   Zoeken  |   Favorieten
Bezoek ook mijn PSP site
© 2005 - 2010 Denhutsepot.be