Kook de ribbetjes in ongeveer anderhalf uur gaar in water, totdat het vlees loslaat.
Haal de ribbetjes uit het water.
Zeef de bouillon in een vergiet.
Was de porei en snijd in ringetjes van ongeveer 1 centimeter.
Schil de aardappelen en snijd ze in vieren.
Doe de porei en de aardappelen in de ketel en kook in 3 kwartier gaar, in de bouillon.
Stamp alles fijn, doe er 2 grote eetlepels rijst bij voor de soep.
Kook gaar in ongeveer 20 minuten.
Haal het vlees van de ribbetjes en snij in stukjes.
Doe het vlees vervolgens terug in de ketel.
Voeg peper en zout bij om de soep op smaak te brengen.

Ingredienten:

750 g varkensribbetjes
1 kg.500 g porei
1 kg aardappelen
2 liter water
2 extra grote eetlepels rijst
Snuifje zout en peper
Dit zijn de ingrediŽnten van een maaltijd voor vier personen.

 
Start  |   Recepten  |   Zoeken  |   Favorieten
Bezoek ook mijn PSP site
© 2005 - 2021 Denhutsepot.be