Tiramisu



Eiwit en dooiers scheiden, eiwit tot sneeuw kloppen.
De dooiers met suiker en de cognac tot een mooi geheel mengen.
De kaas bijvoegen en mengen.
Het stijfgeklopte eiwit er lichtjes onderkloppen toch even melden dat zonder de eiwitten de kaas steviger is.
Het eiwit mag, maar moet niet.
Boudoirs in de koffie dompelen en zo in een diepe schaal.
Een laag koekjes een laag kaas, eindigen met een laagje kaas en versieren met de cacaopoeder.
Plaats enkele uren in de koelkast.

Recept Irene en Lina.


Ingredienten:
1 grote doos Mascarponie kaas 500gr
2-3 eieren
100 gr suiker
1 borrelglaasje cognac (of amaretto)
1 pak boudoirs Savoirdi
1 kop sterke koffie of Nescafe
Cacao poeder

 
Start  |   Recepten  |   Zoeken  |   Favorieten
Bezoek ook mijn PSP site
© 2005 - 2010 Denhutsepot.be