Klop de eierdooiers met de handmixer onder toevoeging van de fructose tot het mengsel wit wordt.
Breng de melk aan de kook met het vanille-extract.
Van het vuur nemen als de melk begint te koken en enkele minuten laten afkoelen.
Giet de melk over de eierdooiers en voeg onder voorzichtig roeren de room toe.
Giet dit mengsel in 4 ovenvaste glazen of schoteltjes.
Kook deze in een lage oven op 90C gedurende 60 tot 90 minuten.
Laten afkoelen en gedurende 3 uur in de koelkast zetten.
Voor het opdienen bestrooien met fructose en enkele seconden onder de grill zetten om de bovenkant bruin te branden.
Dadelijk opdienen.


Ingredienten:
4 eierdooiers
50 g fructise
2 theelepels vanille-extract
120 ml volle melk
300 g dikke room

 
Start  |   Recepten  |   Zoeken  |   Favorieten
Bezoek ook mijn PSP site
© 2005 - 2010 Denhutsepot.be