Doe in een kom de boter, voeg er de suiker aan toe.
Meng goed tot een mooi crème.
Voeg er de ricotta, rum, de koffie, en de poederkoffie aan toe.
Als laatst de verkruimelde amaretti koekjes.
Goed mengen tot een mooi mengsel.
Neem een charlottevorm en beboter de randen.
Doop de lange vingers in de melk, één voor één !
Leg lange vingers op de bodem en bekleed de wanden.
Giet er de bereide crème in.
Bedek volledig met lange vingers.
Laat de charlotte 12 uur rusten in de koelkast alvorens uit de vorm te halen.


Ingredienten:
1 doos lange vingers
200 gr lange vingers met amaretti
100 gr suiker
100 gr boter
2 eetlepels koffiepoeder
2 eetlepels rum
1 dl melk
5 soeplepels koffie
400 gr ricotta (kaas)

 
Start  |   Recepten  |   Zoeken  |   Favorieten
Bezoek ook mijn PSP site
© 2005 - 2010 Denhutsepot.be