4 kippenfilets fijn gesneden, blokjes
4 aardappelen in schijfjes of blokjes
3 wortelen in blokjes
1 courgette in blokjes
1 rode paprika in rrepjes
1 groene paprika in reepjes
1 ui in ringen
10 kerstomaten
250 ml kippenbouillon
2 el olijf olie
1 kl provencaalse kruiden
peper en eventueel zout.
1 Verwarm de oven op 200C
2 Bak de kipfilet aan in de olie
3 Doe de kip in de ovenschaal, kruiden peper, zout
4 Leg er de groenten over.
5 Menger de knoflook en aarsappelblokes door
6 Kruid met de provencaalse kruiden
7 Schenk er de warme koippenbouillon over.
8 Zet de ovenschaal 20 min in de oven.
9 Meng dan de tomatenpuree er onder.
10 Nog 50 min in de oven.
11 Roer na 25 min om.
12 Haal uit de oven en verdeel over 4 borden.