Meng de bloem, suiker, bakpoeder, de speculaas kruiden en het snuifje zout.
Voeg nu de boter en eieren toe.
Het deeg goed doorkneden.
Laat het een nacht rusten in de koelkast.
Het deeg nogmaals goed doorkneden.
Maak een mooi rolletje, snijd mooie rondjes.
25-30 minuten in een matig warme oven bakken(160°).
Ingredienten:
400 gr patisserie bloem
200 gr boter(becel bakboter)
250 gr donkere kandijsuiker
10 gr bakpoeder
12 gr speculaas kruiden
2 eieren
snuifje zout, gewoon wat tussen je vingers
Recept speculaas 1Meng de bloem, suiker, bakpoeder, de speculaas kruiden en het snuifje zout.
Alle droge ingredienten eerst.
Voeg nu de de koude gesmolten boter en eieren toe.
Het deeg goed doorkneden.
Eventueel de amandelschilfers toevoegen.
Draai mooie ronde bolletjes, ik heb ze in een cup cake vorm gelegt.
Laat het 1-2 nachten rusten in de koelkast.
20-25 minuten in een matig warme oven bakken(160°).
Ingredienten:
1 kg patisserie bloem
400 gr boter(becel bakboter)
800 gr donkere kandijsuiker
20 gr speculaas kruiden
6 eieren
eventueel 1 zakje amandelschilfers
snuifje zout, gewoon wat tussen je vingers