Broodpudding met Stroh Rum en vanille pudding



Oven 10 minuten voorverwarmen 180°C.
Breek het brood in stukjes, oude pistolets alles kan.
Maak je vanille pudding, zoals op de verpakking aangegeven(Imperial).
Let op dit is kook pudding, hou ja aan de hoeveelheden !.
Laat de pudding 10 minuten afkoelen, voorkomt het stollen van de eitjes.
Klop 2-3 eitjes los, klop ze onder de warme vanille pudding.
Voeg de Stroh Rhum toe, dit naar smaak.
Meng dit even door elkaar.
Voeg de pudding bij het brood.
Meng dit even door elkaar.
Giet het pudding-broodmengsel in de bakvorm.
Bak de broodpudding op 180°C gedurende 50 minuten.
Ook heel lekker als dessert.
Eventueel met een beetje opgeklopte room serveren.

Recept ©denhutsepot Irene.

Ingredienten:

2-3 eitjes
1 liter melk
1 pakje vanille pudding Imperial
1 Carré broodje van Panos, wit, bruin, mag ook door elkaar
Restjes brood zijn hier ook zeer voor geschikt, pistolets alles kan
Is oorspronkelijk de bedoeling om het oud bakken brood te verwerken
Witte suiker voor de pudding
1 borrelglaasje Stroh Rhum

 
Start  |   Recepten  |   Zoeken  |   Favorieten
Bezoek ook mijn PSP site
© 2005 - 2010 Denhutsepot.be