PSP Forum
18 Juni 2019, 17:11:56 *
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Nieuws: Zoek je een lesje, een mooie tube, dan ben je hier op de juiste plaats, groeten Irene
 
  Startpagina Help Zoek Inloggen Registreren   *
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
18 Juni 2019, 17:11:56

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
9 gasten, 0 leden
Pagina's: [1]   Omlaag
  Print  
Auteur Topic: Gevulde aubergine  (gelezen 5178 keer)
Irene
Forumbeheerder
PSP verslaafd
*****
Offline Offline

Berichten: 4.285


WWW
« Gepost op: 10 Maart 2014, 17:15:39 »




Was de aubergines.
Kook ze 10 minuten voor.
Halveer de aubergine, verwijder de zaadjes met een lepel.
Leg ze in een ovenschaal.
Snijd het aubergine vlees in kleine partjes.
Pel en ontpit eventueel de tomaten.
Snijd in kleine blokjes.
Bak het gehakt rul in de olijfolie, voeg er de tomaat en aubergine vlees bij.
Ook de 2 fijngeperste teentjes knoflook, en ui toevoegen.
Fijn gesneden kruiden toevoegen .
Vul de aubergines met het vlees-groente mengsel.
Neem nu je knoflook bol, verdeel in teentjes ongeschild, leg deze tussen deze aubergines.
Bestrooi met de gemengde kaas.
Laat in een matig warme oven gratineren.
Bestrooi met peterslie, versier met een baadje baselicum.
Dien op met stokbrood of basmati rijst.

Ingredienten:

500 g bereid gehakt
1 fijngesneden ui
2 fijngeperste teentjes knoflook
1 bol knoflook ongeschild
1 fijngesneden koffielepel basilicum
1 fijngesneden koffielepel oregano
1 fijn gemalen bosje peterselie
1 takje peterselie voor de versiering
2 aubergines, dit is natuurlijk voor 2 personen
2 eetlepels olijfolie
3 verse gepelde tomaten
zout, peper
100 g gemengde geraspte kaas
Gelogd

Een lach maakt je dag.
Pagina's: [1]   Omhoog
  Print  
 
Ga naar:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines
TinyPortal v0.9.8 © Bloc
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!